Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie.

manuele-therapie-groningen-fysiosportief-pieter
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-pieter
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-pieter-2

Manuele therapie van Pieter van fysiosportief Groningen

Kun je je nek niet soepel draaien? Heb je last van tintelingen in je armen of benen? Ben je regelmatig duizelig? Mogelijk dat je gewrichten niet goed bewegen. Een gewricht wordt gevormd door een bol en een hol uiteinde van twee botten. Wanneer je beweegt, dan draaien en glijden jouw gewrichten met je mee. Soms gaat dit niet zo soepel. Ook het is mogelijk dat je gewricht juist te veel meebeweegt. De omringende spieren moeten dan hard werken om dit op te vangen. Beide situaties geven een stijf gevoel, of zelfs pijn in je gewricht.

Pieter en de andere manueel therapeuten van fysiosportief helpen je dan met manuele therapie.  Manuele therapie is een behandelmethode gericht op het optimaal bewegen van je gewrichten.

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich door een extra opleiding van minimaal drie jaar heeft gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van bewegingsproblemen in gewrichten. Hierdoor heeft hij een bredere kennis voor het vaststellen van de oorzaak van je klacht en specifieke technieken voor het oplossen ervan.

Lees meer over

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder