FYSIOTHERAPEUT & MANUEEL THERAPEUT PIETER PRINS

Hallo, ik ben Pieter Prins en ik werk sinds december 2016 bij fysiosportief. In 2011 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2016 als MSc manueel therapeut aan het SOMT te Amersfoort. Naast therapeut ben ik een liefhebber van reizen en sporten. Doordeweeks hou ik me bezig met voetbal en hardlopen, en als het even kan sta ik op het water om te kitesurfen. Ik vind het fantastisch om op het water bezig te zijn met de natuurelementen, de wind die om je oren heen suist en het water dat om je heen spat.

In 2013 heb ik de keuze gemaakt mijzelf verder te gaan verbijzonderen doormiddel van een specialisatie. Hiervoor ben ik met de master opleiding manuele therapie gestart en heb deze in 2016 mogen afronden met een onderzoek naar lage rugklachten.

Als manueeltherapeut kijken we naar de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Als je een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn bij hebt, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar; gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.

Binnen fysiosportief hou ik mij met name bezig met manuele therapie en de hieraan gerelateerde klachten zoals nekklachten, rugklachten, hoofdpijnklachten maar ook met zo genoemde keten klachten, denk hierbij aan klachten bij het hardlopen aan de knie of heup wat vanuit de rug kan komen. Of aanhoudende enkelklachten na een verzwikking.

Ik hoop u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw klacht en de juiste kwaliteit te kunnen leveren door mijn kennis bij te houden met vakliteratuur en cursussen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u zich begrepen voelt als patiënt en dat de therapie aansluit bij uw verwachtingen.

Pieter Prins fysiotherapeut en manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

PIETER HELPT JOU MET:

heup-lies-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

FYSIOTHERAPIE

manuele-therapie-groningen-fysiosportief-2

MANUELE THERAPIE

NEK

rug-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

RUG

schouder-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

SCHOUDER

MAAK JE AFSPRAAK MET PIETER

Optioneel. Hiermee kan Pieter je alvast invoeren in zijn administratie.
Optioneel. Hiermee kan Pieter je alvast invoeren in zijn administratie.
Optioneel. Hiermee kan Pieter je alvast invoeren in zijn administratie.