Revalideer met sportfysiotherapie bij onze praktijk aan de Osloweg

Als je na een blessure weer vrijuit wilt kunnen sporten, dan heb je een uitdagende revalidatie nodig. Daarom hebben wij voor onze sportfysiotherapie fysiosportief Osloweg 29 Groningen geopend.

In het industriegebied Euvelgunne in Groningen staat een grote loods waar Crossfit Noord een fitness speeltuin heeft gemaakt, waarin fanatieke sporters tot het uiterste kunnen gaan. Niks rustig aan, maar vol gas tijdens groepslessen, personal training, competitietraining of vrije training.

sport-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-osloweg

In de behandelkamer en in de trainingszaal onderzoeken en behandelen wij allerlei soorten blessures, met name sportgerelateerd. Binnen de sportgerelateerde blessures zijn we het meeste bezig met knieklachten, schouderklachten en crossfitblessures.

Crossfit-coach en fysiotherapeut Rowan was hier altijd al vaak te vinden, en nu helemaal!

Naast Rowan, zijn ook onze fysiotherapeuten Klaas, Jelke en Frederik te vinden op deze vestiging. Ieder maakt ook deel uit van ons team van kniefysiotherapeuten en schouderfysiotherapeuten en werken dus veel samen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder