Robin helpt je met fysiotherapie voor je enkel op de Vechtstraat 52

Hoi! Mijn naam Robin Luth, fysiotherapeut bij fysiosportief. Vanaf kleins af aan ben ik al druk met sporten. Na een aantal jaren verschillende sporten te hebben gecombineerd, kreeg de liefde voor het voetbal de overhand. Echter is de interesse voor verschillende sporten weer aangewakkerd en ben ik niet meer alleen te vinden op het voetbalveld, maar ook op de paddelbaan of in de zomer op het dichtstbijzijnde beachvolleybalveldje.

Naast het werken bij fysiosportief ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut van SC Heerenveen. Bij SC Heerenveen ben ik verantwoordelijk voor de fitheid en revalidatie van spelers van de Academy.

Ik ben te vinden op de vestigingen Vechtstraat 52 en Munnekeholm 1 en behandel daar veel enkelklachten. Een voorbeeld van mijn fysiotherapie voor je enkel zie je in de foto’s hieronder.

fysiotherapie-enkelklacht-groningen-fysiosportief-1
fysiotherapie-enkelklacht-groningen-fysiosportief-2
fysiotherapie-enkelklacht-groningen-fysiosportief-3
fysiotherapie-enkelklacht-groningen-fysiosportief-4

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder