FYSIOTHERAPEUT ROBIN LUTH

Hoi! Mijn naam Robin Luth en leuk dat je kijkt op mijn persoonlijke pagina. Na het afronden van een succesvolle afstudeerstage bij fysiosportief mag ik aan het werk bij deze gezellige, gedreven en enthousiaste praktijk. Van jongs af aan ben ik niet alleen gepassioneerd over sport, maar heb ik ook veel interesse in het menselijk lichaam. Hierdoor heb ik ontdekt dat het beroep van fysiotherapeut voor mij de perfecte combinatie vormt. Hierin kan ik mijn passie voor sport en het menselijk lichaam perfect combineren.

fysiotherapeut-robin-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-robin-fysiosportief-groningen

Vanaf kleins af aan ben ik al druk met sporten. Judo, tennis en voetballen. Na een aantal jaren verschillende sporten te hebben gecombineerd, kreeg de liefde voor het voetbal de overhand. Dit heb ik altijd gedaan bij vv TLC in Leek. Echter is de interesse voor verschillende sporten weer aangewakkerd en ben ik niet meer alleen te vinden op het voetbalveld, maar ook op de paddelbaan of in de zomer op het dichtstbijzijnde beachvolleybalveldje.

Naast het werken bij fysiosportief ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut van SC Heerenveen. Bij SC Heerenveen ben ik verantwoordelijk voor de fitheid en revalidatie van spelers van de Academy.

Ik ben te vinden op de locaties Munnekeholm en Vechtstraat. Door het voetballen weet ik als geen ander hoe vervelend het is om geblesseerd te zijn. Ik ga daarom graag met je aan de slag, om jou zonder klachten weer te laten genieten van je sport. Tot ziens, bij fysiosportief!

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET ROBIN