FYSIOTHERAPEUT ROOS VAN DER DEEN

Hoi, ik ben Roos van der Deen. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij fysiosportief. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen. In mijn laatste jaar kwam ik voor mijn stage terecht bij fysiosportief.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik een cursus gevolgd die zich richtte op hoofdpijngerelateerde klachten. Hierdoor heb ik veel kennis over verschillende soorten hoofdpijn en help ik mensen graag om hiervan af te komen of deze te verminderen.

Vanaf september 2017 ben ik begonnen met de Master Manuele Therapie. In het kort; manueeltherapeuten zijn gespecialiseerd in functiestoornissen in het houdings- en bewegingsapparaat. Denk hierbij aan de spieren, gewrichten, zenuwen en beperkingen in het dagelijks leven die hiermee samenhangen. Hierdoor kan ik u nog gerichter helpen met uw klachten!

Mijn grote passie op sportgebied ligt bij hockey, wat ik al vanaf mijn zesde levensjaar beoefen. Ik ben sinds september 2016 fysiotherapeute van hockeyclub Groningen, GHHC. Daar zie ik veel, vooral acute, sportblessures die ontstaan op het veld. Hierbij help ik zowel kinderen als volwassenen om zo snel mogelijk weer te kunnen sporten. Ook ben ik persoonlijke fysiotherapeute van Groningen dames 1. Deze meiden hockeyen in de hoofdklasse, dit is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Elke week streef ik ernaar om de speelsters zo fit mogelijk te houden en zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen als ze geblesseerd zijn.

 

 

Samen met vijf andere collega’s maak ik deel uit van het team dat zich bezig houdt met het rugprogramma. Dit revalidatietraject is gericht op het versterken en verbeteren van de controle, de bewegelijkheid en stabiliteit van de rug. Daarnaast leren mensen dagelijkse bewegingen makkelijker uit te voeren.

De variatie aan klachten en problematieken van het menselijk lichaam maakt het voor mij uitdagend om fysiotherapeute te zijn. In samenwerking met u zorg ik ervoor dat er een bijpassend behandelplan wordt opgesteld waarbij uw klachten worden verholpen.

MAAK JE AFSPRAAK MET ROOS

Optioneel. Noteer je voorkeuren hierboven, of selecteer deze hieronder.
Optioneel. Hiermee kan Roos je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Roos je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Roos je alvast invoeren in haar administratie.