FYSIOTHERAPEUT ROWAN NOBLE

Hoi! welkom op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Rowan Noble en ik ben sinds 2021 werkzaam bij fysiosportief. In 2021 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Tijdens mijn afstudeerjaar heb ik een semester stage gelopen bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek.

In mijn vrije tijd ben ik zo’n 4 tot 5 keer in de week in de sportschool/CrossFit box te vinden. Al sinds mijn 18e ben ik bezig met krachtsport in vrijwel alle vormen. Ook zijn board sports zoals snowboarden, golfsurfen en longboarden een aantal van mijn hobby’s. Verder kan ik mijn creativiteit kwijt in het spelen van gitaar.

rowan-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-rowan-fysiosportief-groningen
fysio-sport-groningen-fysiosportief
sport-fysio-groningen-fysiosportief
fysiotherapie-groningen-fysiosportief-10
rowan-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-rowan-fysiosportief-groningen
fysio-sport-groningen-fysiosportief
sport-fysio-groningen-fysiosportief
fysiotherapie-groningen-fysiosportief-10

Naast fysiotherapeut ben ik ook coach bij Crossfit Noord. Vanaf 2012 ben ik actief binnen de fitness- en gezondheidsbranche als fitness instructeur/personal trainer en sinds 2019 mag ik mezelf ook CrossFit coach noemen. Bij CrossFit Noord train ik mensen met allerlei verschillende achtergronden en niveaus op een tal van verschillende disciplines. Hierbij kan gedacht worden aan squatten, deadliften en benchpress, maar ook bijvoorbeeld lichaamsbewustzijn en mobiliteit zijn veel voorkomende thema’s.

Op het gebied van fysiotherapie ligt mijn interesse bij het schoudergewricht en de knie. Tijdens een traject van een (sport)blessure zie ik het als mijn taak om u te begeleiden omtrent wat u beter wel/niet kan doen. Zo kunnen we gezamenlijk werken naar een spoedig herstel en ‘return to play’.

In mijn optiek is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle behandeling het aanreiken van handvaten, waardoor er ook ná een traject duurzame verbetering mogelijk is. Zo streef ik ernaar om u sterker en weerbaarder te maken dan voor de blessure.

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET ROWAN