FYSIOTHERAPEUT RUTGER VAN DER VEEN

Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief! Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds 2024 werkzaam bij fysiosportief. In 2019 ben ik afgestudeerd en ben toen na mijn afstudeerstage vijf jaar blijven hangen in het verre Leeuwarden. Als een geboren Groninger voelt de overstap van Leeuwarden naar Groningen dan ook als thuiskomen!

Naast het werken bij fysiosportief, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Ik ben niet alleen in de voetbalwereld actief als fysiotherapeut maar ook zelf al jaren als voetballer. Vele jaren heb ik veld- en zaalvoetbal gecombineerd. Op den duur de keuze gemaakt voor het zaalvoetbal en daarmee ook wat jaren op het hoogste niveau meegedaan. Tot op heden nog steeds in het zaalvoetbal actief en dat combineer ik met fitness.

Door het vele voetballen weet ik hoe het is om geblesseerd te zijn en wat het fysiek en mentaal met je kan doen. Een goede begeleiding op alle vlakken vind ik dan ook van groot belang. Ik help je daar graag bij! Momenteel ben ik te vinden op de locaties Vechtstraat 52 en Friesestraatweg 18-5.

fysiotherapeut-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET RUTGER