TEAM VAN SCHOUDER FYSIOTHERAPEUTEN VAN FYSIOSPORTIEF GRONINGEN

Het schouderteam van fysiosportief is een team van ervaren fysiotherapeuten op het gebied van schouderklachten en alle klachten die daar direct of indirect mee te maken hebben. Dit team is gestart door Frederik en Leon, 2 van onze fysiotherapeuten met een voorliefde voor revalidatie en sport. Daarom zien zij in de praktijk ook veel schouderletsels en zijn zij lid van Schoudernet Noord. Tot dit team behoort ook onze fysiotherapeut Rowan, die ook senior crossfit instructeur bij Crossfit Noord is. Rowan heeft zich na en tijdens zijn studie fysiotherapie veel bezig gehouden met de wereld van de krachtsport en Crossfit, waar schouderletsels ook vaak voorkomen.

Sinds mei 2021 hebben onze fysiotherapeuten Klaas en Jelke zich ook aangesloten bij het schouderteam. Ook zij hebben ervaring met het revalideren en begeleiden van onder andere sportblessures. Met 4 fysiotherapeuten bieden wij ruime beschikbaarheid, zodat we je gericht kunnen helpen met jouw schouderklachten.

schouder-fysiotherapeuten
fysiotherapie-groningen-fysiosportief-10
schouder-fysio-groningen-fysiosportief
fysio-schouder-groningen-fysiosportief
schouder-fysiotherapeuten
fysiotherapie-groningen-fysiosportief-10
schouder-fysio-groningen-fysiosportief
fysio-schouder-groningen-fysiosportief

Waarom kies je bij schouderklachten voor een schouder fysiotherapeut?

Wij zijn van mening dat jouw schouderklacht alleen de beste zorg kan krijgen als er snel door verschillende disciplines naar de schouder gekeken kan worden. Daarom hebben wij direct contact met sportartsen en orthopeden uit de regio Groningen en werken nauw samen met de orthopeden van de Bergman Clinics uit Naarden en OCON Almelo/Hengelo. Deze samenwerking van kennis en expertise maakt het mogelijk alle belangrijke aspecten rondom jouw schouderklacht continu te monitoren en optimaal op elkaar af te stemmen. Teamwork!

Wij revalideren onze schoudertrajecten onder andere binnen onze praktijk  fysiosportief Munnekeholm 1. Een moderne sportschool met alle facilititeiten die nodig zijn om te revalideren, zodat jij je sport weer zorgeloos kan uitoefenen. Daarnaast behandelen wij ook schouderklachten in onze praktijk aan de fysiosportief Osloweg 29. Wij kunnen hierbij gebruik maken van de trainingsfaciliteit binnen Crossfit Noord, zodat we alle mogelijkheden hebben jou weer zo sterk mogelijk te maken.

Verder hebben wij als schouderteam ook een aantal podcasts gemaakt. Luister ze op Spotify.

Schouder fysiotherapie van fysiosportief Groningen

DEZE FYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET SCHOUDER FYSIOTHERAPIE:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR SCHOUDER FYSIOTHERAPIE