SCHOUDER FYSIOTHERAPIE IN GRONINGEN

Heb je problemen met het bewegen van je schouder, of wil je revalideren na een schouderblessure of een schouderoperatie? We vertellen je graag hoe wij je hiermee kunnen helpen.

Waarom krijg je schouderklachten?

In je dagelijks leven maak jij waarschijnlijk veel gebruik van je schouder! Je beweegt ermee, tilt ermee en noem maar op. Doordat je er zoveel gebruik van maakt, kan het nog wel eens voorkomen dat er een blessure optreedt, of dat je pijn merkt bij het gebruiken van je schouder of misschien zelfs in rust. In het stukje onder de foto lees je meer over het schoudergewricht in het algemeen.

Waarom kies je bij schouderklachten voor een schouder fysiotherapeut?

Vanwege al deze structuren is het logisch dat er veel mensen zijn met schouderklachten. Ze kunnen een behoorlijke beperking met zich meebrengen bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten als tillen, steunen, en sportbeoefening. Ook tijdens dagelijkse werkzaamheden kunnen schouderklachten als zeer vervelend worden ervaren. Juist op zo’n moment is de kennis van een gespecialiseerd behandelaar noodzakelijk om te kijken waar jouw klacht precies vandaan komt.

Ons team van schouder fysiotherapeuten helpt jou hierbij.

schouder-fysiotherapeuten
schouder-fysiotherapeuten

Meer informatie over fysiotherapie voor je schouder

Meer informatie over fysiotherapie voor schouderklachten lees je op onze webpagina met informatie. Hier lees je onze informatiefolders over de shouder, kijk je op ons Youtube kanaal video’s over de schouder en luister je op ons Spotify kanaal podcast waarin wij fysiotherapie voor je schouder bespreken met orthopeden en ervaringsdeskundigen.