SHOCKWAVE FYSIOTHERAPIE IN GRONINGEN

Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT) is een veilige, effectieve en succesvolle therapie voor veel (chronische) klachten. Enkele behandelingen met shockwave kunnen (chronische) pijnklachten verminderen of in sommige gevallen laten verdwijnen. Sinds enkele jaren wordt shockwave therapie door fysiotherapeuten toegepast. Binnen fysiosportief wordt shockwave therapie ook met succes ingezet. De werking van ESWT is inmiddels bewezen. Internationaal onderzoek toont aan dat deze nieuwe therapie effectief kan zijn voor klachten die met andere therapieën soms moeilijk behandelbaar zijn. Deze onderzoeksresultaten komen overeen met de ervaring in Nederlandse praktijken.

Shockwave Fysiotherapie kan bijvoorbeeld helpen bij langdurige peesklachten, met of zonder verkalking, van je, hiel, achillespees, kniepees, elleboog, schouder, scheenbeen, (shin splints) en spierverrekkingen.

 

Onze Shockwave Fysiotherapie behandeling

In veel gevallen zijn mensen met chronische klachten al met medicatie of fysiotherapie behandeld, zonder tijdelijk of blijvend succes. Shockwave Fysiotherapie verhoogt de genezingskans sterk en dan met name in combinatie met oefentherapie.

  • Uitwendig goed te verdragen therapie zonder medicijnen, anaesthesie of operatie.
  • Korte behandelduur van ongeveer 10 min.
  • Snel en effectief behandelresultaat.
  • Bewezen effect bij chronische klachten van het bewegingsapparaat.
  • Oorzakelijke behandeling in plaats van symptoombestrijding.
  • Minimale bijwerkingen; roodheid, lichte zwelling
  • Direct na de behandeling ontstaat een langdurige en aanhoudende pijn vermindering en verbetering van de beweeglijkheid.

DEZE FYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET SHOCKWAVE FYSIOTHERAPIE:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR SHOCKWAVE FYSIOTHERAPIE

Optioneel. Hiermee kunnen wij je alvast invoeren in onze administratie.
Optioneel. Hiermee kunnen wij je alvast invoeren in onze administratie.
Optioneel. Hiermee kunnen wij je alvast invoeren in onze administratie.