SPORTFYSIOTHERAPIE IN GRONINGEN

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet wat je lichaam aan kan? Wil je een mooie sportprestatie leveren, maar wel op een verantwoorde manier? Of heb je een sportblessure opgelopen en wil je snel en goed revalideren? Sport stelt andere eisen aan je lichaam en dus ook aan jouw fysiotherapeut. Daarom helpen wij je in deze gevallen met sportfysiotherapie.

Sportfysiotherapie is een behandelmethode gericht op het ondersteunen van jouw sportprestatie. Wij doen dit al jarenlang bij sporters van recreatief tot olympisch niveau. Ook zijn wij zelf actieve sporters. Wij weten dus hoe frusterend het is om geblesseerd te zijn. En hoe goed het voelt om je eigen prestatie aan te scherpen!

 

sportfysiotherapie-groningen-fysiosportief-2
sportfysiotherapie-groningen-fysiosportief-2

Begin je met een nieuwe sport? Wij adviseren je over de impact van de inspanning op je lichaam en een optimaal herstel hiervan. Twijfel je over een blessure uit het verleden? Wij analyseren de status hiervan en bouwen de belasting geleidelijk met jou op.

Sport je al een tijdje? Dan wil je blessurevrij blijven. Wij helpen je met concreet advies over je sporttechniek en je materiaal. Wil je jouw prestatie verbeteren? Dan meten wij je prestatievermogen en ontwerpen op basis hiervan een effectief trainingsschema.

Ben je geblesseerd geraakt tijdens het sporten?  Of heb je een lichamelijke klacht waardoor je niet meer je favoriete sport kunt beoefenen? Wij stellen snel een duidelijke diagnose en bespreken in overleg met jou de volgende stap. In ons professionele trainingscentrum kun je je conditie onderhouden met alternatieve training. Kun je weer sporten? Wij stemmen je status af met jouw trainer, en gaan met je het veld op of de zaal in om de revalidatie aan te sluiten op jouw sportniveau.

Wij helpen alle sporters en hebben ons gespecialiseerd in de sportmedische begeleiding van hardlopers, wielrenners, en hebben een aantal informatiefolders geschreven over de revalidatie van crossfit blessures, liesklachten, kitesurfen, voorste kruisband revalidatie, schouderstabilisatie en sportfysiotherapie bij kinderen.

Optimale prestaties vragen een optimale begeleiding. Daarom bestaat uw begeleidingsteam naast onze sportfysiotherapeuten ook uit onze partners zoals manueel therapeuten, sportdiëtisten en een sportpodoloog. Daarbij hebben wij een directe samenwerking met de sportartsen in Groningen voor een snelle diagnose en eventuele behandeling in het ziekenhuis.

DEZE SPORTFYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET SPORTFYSIOTHERAPIE:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR SPORTFYSIOTHERAPIE