STAGE FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOSPORTIEF

Jezelf razendsnel ontwikkelen en ontdekken als fysiotherapeut? En vele cliënten weer pijnvrij en met een glimlach de deur uit? Dat is stage bij fysiosportief!

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stage in een eerstelijns praktijk? Dan is dit de stageplek waar jij naar op zoek bent! fysiosportief is een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten en als stagiair zien we jou als een volwaardige collega, waardoor je extra veel leert. Je hebt je leerproces zelf in handen en dat betekent dat je vrijheid hebt om met jouw eigen competenties en leerdoelen aan de slag te gaan.

Bij fysiosportief werken 23 fysiotherapeuten met verschillende specialismen en expertises die jou persoonlijk begeleiden. Hebben we 5 verschillende vestigingen, waarbij je op elke locatie het beste uit jezelf kan halen! Elke stageperiode bieden we 10 leerzame masterclasses aan waar je de kans krijgt om meer kennis op te doen over specifieke onderwerpen. Als stagiair kan je ontdekken wat jij een leuke doelgroep vindt, van welke klachten en blessures je blij wordt en natuurlijk waar je goed in bent.

Wie wil dat nou niet? Solliciteer daarom direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team. En na je stage blijven werken bij fysiosportief? Of wil je eerst misschien nog wel op wereldreis? Niks is te gek bij fysiosportief!

VRAAG EEN KENNISMAKING VOOR JE STAGE AAN