FYSIOTHERAPEUT IN OPLEIDING BIJ FYSIOSPORTIEF

Jezelf razendsnel ontwikkelen als fysiotherapeut? En mensen weer pijnvrij en met een glimlach laten bewegen? Dat is een opleiding bij fysiosportief!

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame opleiding in een eerstelijns praktijk? Dan is dit de plek waar jij naar op zoek bent! fysiosportief is een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten en als fysiotherapeut in opleiding zien we jou als een volwaardige collega, waardoor je extra veel leert. Je hebt je leerproces zelf in handen en dat betekent dat je vrijheid hebt om met jouw eigen competenties en leerdoelen aan de slag te gaan.

 

Fysiotherapeut in opleiding bij fysiosportief Groningen

Bij fysiosportief werken 23 fysiotherapeuten met verschillende specialismen en expertises die jou persoonlijk begeleiden. Hebben we 5 verschillende vestigingen, waarbij je op elke locatie het beste uit jezelf kan halen! Elke periode bieden we 10 leerzame masterclasses aan waar je de kans krijgt om meer kennis op te doen over specifieke onderwerpen. Als fysiotherapeut in opleiding kan je ontdekken wat jij een leuke doelgroep vindt, van welke klachten en blessures je blij wordt en natuurlijk waar je goed in bent.

Wie wil dat nou niet? Solliciteer daarom direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team. En na je opleiding blijven werken bij fysiosportief? Of wil je eerst misschien nog wel op wereldreis? Niks is te gek bij fysiosportief!

stage-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
fysiotherapeuten-fysiosportief-groningen-samenwerken-3
fysiosportief-osloweg-29-fysiotherapeuten
opleiding-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief
stage-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
fysiotherapeuten-fysiosportief-groningen-samenwerken-3
fysiosportief-osloweg-29-fysiotherapeuten
opleiding-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief

VRAAG EEN KENNISMAKING VOOR JE STAGE AAN