FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT STEFANIE OLDHOFF

Mijn naam is Stefanie Oldhoff, fysiotherapeut sinds 2009 en manueel therapeut sinds 2014. In 2014 ben ik bij fysiosportief aan de slag gegaan.

In 2009 begon ik mijn loopbaan als algemeen fysiotherapeut bij verschillende praktijken in de regio. Ik heb mensen van alle leeftijden en met allerlei klachten behandeld. Via de opleiding manuele therapie heb ik me gespecialiseerd in de gewrichten, en dan met name de wervelkolom. Daardoor kan ik mensen helpen die klachten hebben zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, schouderklachten, heupproblemen en handblessures.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter later functioneren van de gewrichten en anderzijds om de houding en bewegingen te verbeteren. Om dat te bereiken gebruik in een aantal technieken specifiek voor manuele therapie.

De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in onder andere Dry Needling, handklachten en werkplekadviezen.

stefanie-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-stefanie-fysiosportief-groningen
fysio-oefeningen-fysiosportief-groningen
stefanie-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-stefanie-fysiosportief-groningen
fysio-oefeningen-fysiosportief-groningen

Tijdens de behandeling stel ik je op je gemak. Na een vraaggesprek en therapeutisch onderzoek bespreken we waar je klacht door verklaard kan worden. Naast de behandeling op de praktijk is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent om daarmee makkelijker je houding en/of beweging aan te passen en huisoefeningen te doen.

Ervaringen bij onze manueel therapeut Stefanie

  • “Stefanie is begripvol en deskundig ook is zij zeer professioneel in haar werk”
  • “Stefanie is fijn in de omgang, luistert goed. Zij is een zeer goede fysio”
  • “Stefanie luistert goed en rekt de behandeling niet langer dan noodzakelijk. Het allerbelangrijkst is nog wel dat de behandeling zelf effectief is en dat ze je een fijn gevoel geeft.”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET STEFANIE