FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT STEFANIE OLDHOFF

Mijn naam is Stefanie Oldhoff, fysiotherapeut sinds 2009 en manueel therapeut sinds 2014. In 2014 ben ik bij fysiosportief aan de slag gegaan.

In 2009 begon ik mijn loopbaan als algemeen fysiotherapeut bij verschillende praktijken in de regio. Ik heb mensen van alle leeftijden en met allerlei klachten behandeld. Via de opleiding manuele therapie heb ik me gespecialiseerd in de gewrichten, en dan met name de wervelkolom. Daardoor kan ik mensen helpen die klachten hebben zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, schouderklachten, heupproblemen en handblessures.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter later functioneren van de gewrichten en anderzijds om de houding en bewegingen te verbeteren. Om dat te bereiken gebruik in een aantal technieken specifiek voor manuele therapie.

De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in onder andere Dry Needling, handklachten en werkplekadviezen.

Tijdens de behandeling stel ik je op je gemak. Na een vraaggesprek en therapeutisch onderzoek bespreken we waar je klacht door verklaard kan worden. Naast de behandeling op de praktijk is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent om daarmee makkelijker je houding en/of beweging aan te passen en huisoefeningen te doen.

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET STEFANIE

Optioneel. Noteer je voorkeuren hierboven, of selecteer deze hieronder.
Op welk ander moment wil je een afspraak met Stefanie plannen?
Op welk ander moment wil je een afspraak met Stefanie plannen?
Op welk ander moment wil je een afspraak met Stefanie plannen?