De studenten fysiotherapie van FSV Fysiek leren een knie onderzoeken met het knieteam van fysiosportief

fysiosportief werkt samen met fysiotherapie studentenvereniging Fysiek. We leren bijvoorbeeld van elkaar over het onderzoeken en behandelen van veel voorkomende bewegingsproblemen en blessures.

Voor fysiotherapie voor de knie, hebben we zelfs een serie presentaties en clinics gemaakt. Gisteren was hiervan het laatste en misschien wel leukste deel: het klinisch onderzoek van de knie.

De fysiotherapie studenten waren te gast op onze vestiging aan de Friesestraatweg 18-5. De kers op de taart was natuurlijk orthopedisch chirurg Reinoud W. Brouwer die de studenten stap voor stap meenam in het klinisch onderzoek van de knie. Dit deed hij samen met onze knie fysiotherapeuten Jelke en Leon. Al met al een hele gezellige en interactieve clinic.

fysiotherapie-studenten-vereniging-fysiek-fysiosportief-groningen-3
fysiotherapie-studenten-vereniging-fysiek-fysiosportief-groningen-1

Lees meer over

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder