Vacature kinderfysiotherapeut of kinderfysiotherapeut i.o bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5 en Rijksstraatweg 148

Ben jij de enthousiaste kinderfysiotherapeut (i.o) die ik zoek!? Werk je graag samen met je collega’s en heb je een passie om met kinderen en ouders te werken? Lees dan snel verder.

Hoi! Ik ben Olga Kolkman en werk nu alweer ruim 12 jaar met veel plezier bij fysiosportief. In deze jaren hebben we de kinderfysiotherapie opgezet en zijn nog steeds groeiende! Daarom ben ik opzoek naar een enthousiaste kinderfysio die samen met mij het team wil gaan vormen!

fysiosportief is een eerstelijns praktijk met 5 verschillende vestigingen. Er werken ongeveer 25 fysiotherapeuten die beschikken over verschillende specialismen en expertises. fysiosportief werkt nauw samen met specialisten in het ziekenhuis, sportverenigingen en andere externe partijen. En daarnaast behoort fysiosportief tot de 10 best gewaardeerde fysiopraktijken in 2022 en 2021 van ZorgkaartNederland.

Is je interesse gewekt dan ben je bij deze uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek! Neem contact op via de knop hieronder.

vacature-kinderfysiotherapeut-groningen-fysiosportief

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder