Vacature (sport)fysiotherapeut bij fysiosportief Vechtstraat 52

Ben jij een (sport)fysiotherapeut die op zoek is naar een uitdagende functie in een professioneel team? Heb jij een affiniteit voor sport en wil je jezelf blijven ontwikkelen als therapeut? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

fysiosportief is een vooruitstrevende praktijk met 5 vestigingen in de stad Groningen. Momenteel bestaan wij uit een team van ongeveer 25 fysio/manueeltherapeuten met verschillende specialisaties en expertises. En hebben we nauwe samenwerking met huisartsen, sportartsen, orthopeden en sportverenigingen.

Als (sport)fysiotherapeut bij fysiosportief ben je verantwoordelijk voor het behandelen, begeleiden en adviseren van patiënten met zeer uiteenlopende klachtenbeelden maar altijd gericht op het motiveren en bevorderen van sport en bewegen.

Naast fysiotherapeut zal je ook verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van mensen die bij ons in de fysiofitness sporten.

Je gaat vooral werken op onze vestiging fysiosportief Vechtstraat 52

Je werkt zelfstandig, maar ook in een hecht team samen met je collega’s en andere disciplines. Je hebt een proactieve houding, bent klantgericht en hebt ondernemende instelling. Tijdens je eerste maanden bij fysiosportief gaat onze fysiotherapeut Nico je helpen bij je opstart.

Denk jij de sport minded fysiotherapeut te zijn die wij zoeken? Reageer dan snel via de knop hieronder en stuur je cv en motivatiebrief mee. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder