FYSIOTHERAPEUT VALERIE ZIJLSTRA

Mijn naam is Valerie Zijlstra, 30 jaar, en geboren en getogen Groningse. Na de opleiding Sport en Bewegen heb ik aan de Hanzehogeschool de Bacheloropleiding Sport Gezondheid en Management afgerond. Daarna ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan als Personal Trainer, Bootcamp Trainer en PGB begeleider. Mijn interesse in fysiotherapie is in die periode ontstaan, omdat ik beter wilde begrijpen op welke manieren mensen beperkingen ervaren tijdens het sporten en bewegen, en vooral wat er aan te doen is.

In 2020 ben ik, na o.a. een leerzame stage bij fysiosportief, afgestudeerd aan de Thim van der Laan Hogeschool voor Fysiotherapie. Ik ben blij en trots dat ik daarna direct aan de slag kon in dit prachtige team van fysiotherapeuten.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag sportief bezig. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool waar ik HIIT training en krachttraining doe. Mijn werkzaamheden voor fysiosportief vinden plaats op de locatie Vechtstraat en locatie Munnekeholm. Tot ziens bij fysiosportief!

Valerie Zijlstra fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

VALERIE HELPT JOU MET:

heup-lies-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

FYSIOTHERAPIE

knie-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

KNIEKLACHTEN

enkel-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

ENKELKLACHTEN

MAAK JE AFSPRAAK MET VALERIE

Optioneel. Hiermee kan Valerie je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Valerie je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Valerie je alvast invoeren in haar administratie.