Volg de masterclass ‘De voorste kruisband reconstructie: van opereren tot hardlopen’

Op 31 januari 2024 organiseert knie netwerk The KneeClub de masterclass: ‘De voorste kruisband reconstructie: van opereren tot hardlopen’ Een masterclass voor en door de zorgprofessionals van The KneeClub.

Meer informatie over het programma en aanmelden kan via de knop hieronder.

voorste-kruisband-fysiotherapie-opereren-hardlopen-fysiosportief

De masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door FysioHolland B.V. Wybren van der Wal, Jacco A.C. Zijl, Ralph Speerstra, Remy van Denderen, Dimitri Stefas, Pim van Duin, Mathijs van der Meer, Hylke Hopmans en Michael de Levie en onze sportfysiotherapeut Leon Meijer.

De knie fysiotherapeuten van het knieteam van fysiosportief werken samen met The KneeClub

Wij vinden het belangrijk om als knieteam de kwaliteit van onze kniezorg hoog te houden en te blijven monitoren, met het uiteindelijk doel dat de client hier maximaal profijt uit haalt. ‘Jouw knie, onze zorg! Lees meer over de samenwerking.

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder