Voor een mooie fiets, ga je naar Velodroom. Als je er lekker op wil fietsen, helpt Adriaan je

Velodroom is de grootste en leukste fietsenzaak van Noord-Nederland. Je kan er je fiets laten repareren, of een mooie nieuwe kopen.

En als je er daarna lekker op wil fietsen, dan komt onze fysiotherapeut en bewegingswetenschapper Adriaan graag van fysiosportief in Groningen naar Velodroom in Roden om je daarbij te helpen. Op de fiets natuurlijk!

Wil je meer weten over onze onze fysiotherapie voor wielrenners?

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder