Welke vraag over Crossfit wil je dat wij beantwoorden in onze volgende podcast?!

Onze praktijk aan de Osloweg 29 is gevestigd in Crossfit Noord. Zaterdag 2 april 14.00 nemen we hier een podcast op over Crossfit.

Onze fysiotherapeuten Rowan en Frederik hebben hiervoor sportarts en crossfitdeskundige Jolanda Heere en crossfitter Auke Toussaint uitgenodigd. Je kan live komen luisteren èn bepalen waar de podcast over gaat.

fysiosportief-osloweg-29-groningen-2

Welkom bij onze fysiotherapiepraktijk aan de Osloweg 29.

In september 2021 hebben wij deze nieuwste vestiging geopend in het industriegebied Euvelgunne. Hier staat een grote loods waar Crossfit Noord een fitness speeltuin heeft gemaakt waarin fanatieke sporters tot het uiterste kunnen gaan. Niks rustig aan, vol gas tijdens groepslessen, personal training, competitietraining of vrije training.

Crossfit-coach en fysiotherapeut Rowan Noble was hier altijd al vaak te vinden, en vanaf september helemaal! Boven de crossfitzaal hebben we namelijk een ruime behandelkamer voor hem ingericht met onze welbekende oranje kleuren.

In de behandelkamer en in de trainingszaal onderzoeken en behandelen we sportgerelateerde blessures en met name knieklachten, schouderklachten en crossfitblessures.

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder