Welkom bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5 in Groningen

Welkom bij onze nieuwe fysiotherapiepraktijk aan de Friesestraatweg 18-5 in Groningen!

In juni 2021 hebben wij deze nieuwste vestiging geopend. Deze fysiotherapiepraktijk is gebaseerd op onze praktijk aan de Vechtstraat. We verwelkomen je in een gezellige entree en helpen je graag in een van onze behandelkamers, of trainingszaal. Ook hebben we hier een aparte behandelkamer die optimaal is ingericht voor onze kinderfysiotherapie.

Onze fysiotherapiepraktijk aan de Friesestraatweg 18-5 Groningen

Onze fysiotherapeuten Roos, Nico en Adriaan helpen je hier met fysiotherapie. Onze manueel therapeuten Bart en Manon helpen je hier met manuele therapie en onze kinderfysiotherapeuten Olga en Merel helpen je hier met kinderfysiotherapie.

Via de onderstaande foto’s krijg je alvast een indruk van onze praktijk. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, of gewoon een kop koffie komen drinken? We maken graag een afspraak met je!

fysiosportief-friesestraatweg-18-5-groningen-1
19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder