Welkom bij fysiosportief Osloweg 29 in Groningen

Welkom bij onze nieuwe fysiotherapiepraktijk aan de Osloweg 29 in Groningen!

In september 2021 hebben wij deze nieuwste vestiging geopend in het industriegebied Euvelgunne. Hier staat een grote loods waar Crossfit Noord een fitness speeltuin heeft gemaakt waarin fanatieke sporters tot het uiterste kunnen gaan. Niks rustig aan, vol gas tijdens groepslessen, personal training, competitietraining of vrije training.

osloweg-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Onze fysiotherapiepraktijk aan de Osloweg 29 Groningen

Crossfit-coach en fysiotherapeut Rowan Noble was hier altijd al vaak te vinden, en vanaf september helemaal! Boven de crossfitzaal hebben we namelijk een ruime behandelkamer voor hem ingericht met onze welbekende oranje kleuren.

In de behandelkamer en in de trainingszaal onderzoeken en behandelen we sportgerelateerde blessures en met name knieklachten, schouderklachten en crossfitblessures.

Naast Rowan helpen ook Frederik Sikkema en Leon Meijer van team KNIEsportief en team SCHOUDERsportief je op deze vestiging. En kom je met de auto? Geen probleem, parkeren is gratis!

Via de onderstaande foto’s krijg je alvast een indruk van onze praktijk. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, of gewoon een kop koffie komen drinken? We maken graag een afspraak met je!

fysiosportief-osloweg-29-groningen-2
fysiosportief-osloweg-29-groningen-3
21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder