Anja

Deze zomer heb ik een aantal behandelingen gehad van manueel therapeuten Pieter en Stefanie van fysiosportief. Aangezien onze dochter goede ervaringen met deze praktijk heeft gehad, heb ik de site bekeken welke fysiotherapeut het beste bij mijn klachten zou passen. Klachten had ik met mijn bovenbenen. Al lezend kwam ik tot de conclusie dat Pieter dé fysio voor mij zou zijn.

De ervaring van Anja met manuele therapie en dry needling van Pieter en Stefanie van fysiosportief

Al snel wist hij een goede diagnose te stellen. Na een aantal behandelingen kwam Pieter tot de conclusie dat dry needling sneller effect bij mij zou hebben en zodoende kwam ik voor een aantal behandelingen bij collega Stefanie.

Deze behandelingen bleken zeer effectief en zo kon ik pijnvrij de vakantie in gaan. Petje af voor beide therapeuten. Ze geven niet alleen kwalitatief goede behandelingen, maar zijn ook gezellig in de omgang. fysiosportief kan ook ik aanraden.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

 

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder