Cindy

De ervaring bij fysiosportief van Cindy

Een aantal jaren geleden kwam ik bij Rosa omdat ik volgens de huisarts last had van een scheenbeenvliesontsteking door het hardlopen. Rosa heeft oefeningen met mij gedaan en we zijn langzaam aan begonnen met opbouwen. Ook analyseerde ze mijn loophouding en leerde ze mij een andere houding aan.

Echter ging na enige tijd mijn kracht alleen maar achteruit en niet alleen de kracht in mijn benen. In overleg met mij heeft Rosa aan de bel getrokken en stuurde me terug naar de huisarts, er moet iets anders aan de hand zijn.

Via de huisarts ben ik naar het ziekenhuis doorgestuurd. Inmiddels lukte het oefening helemaal niet meer, het enige dat wel enorm hielp was dat Rosa mijn heup en rug masseerde en soepel hield. Na vele onderzoeken is er een bindweefselaandoening vastgesteld.

Rosa heeft uiteindelijk in overleg met de klinisch genetica ervoor gezorgd dat ik nu een traject heb voor een chronische aandoening en kan zij mij voldoende behandelen om de klachten stabiel te houden. Tevens ben ik verwezen naar het Beatrixoord, een revalidatiecentrum, waar ik nu 3 maanden in behandeling zit.

Zelfs naast deze behandeling in het Beatrixoord blijf ik 2x per week bij Rosa komen. Rosa weet precies wat mijn spieren nodig hebben en omdat ik er al zo lang kom kent ze me door en door. Het is voor mij ook een stukje even gezellig naar fysio, bijkletsen met Rosa.

Als ik over een aantal weken klaar ben bij het Beatrixoord, gaat Rosa de behandeling en oefeningen overnemen en kan ik mijn intensieve traject bij haar verder vervolgen. Rosa blijft hierover in contact mijn revalidatie arts met het Beatrixoord. Ik heb er veel vertrouwen in dat dit traject mij in de goede richting blijft houden.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder