Gerben

De ervaring bij fysiosportief van Gerben

In mei 2018 ben ik aan mijn voorste kruisband geopereerd in het Martini ziekenhuis. Dit was niet de eerste keer dat ik ben geopereerd. Tijdens een eerdere operatie was mijn kruisband er niet goed in gezet, waardoor ik moeite bleef houden met het strekken van de knie.

Na mijn laatste operatie ben ik bij fysiosportief gekomen om te revalideren, en ik moet zeggen dat mij dit erg goed is bevallen. Vanaf het begin ben ik zowel bij Leon als door Frederik van KNIEsportief onder behandeling geweest, en ik merkte dat zij veel onderling overleggen en samenwerken. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ze er alles aan deden om mijn herstel te optimaliseren, hoewel de vooruitzichten gezien mijn eerdere operaties en problemen met mijn knie in eerste instantie niet heel gunstig leken.

Twee weken na de operatie kon ik alweer fietsen en ben ik begonnen met krachttraining om mijn benen sterker te maken. De fysiotherapeuten hielpen mij om het been weer goed te kunnen strekken. Dit lukte niet tijdens eerdere revalidaties, maar ging nu gelukkig goed. Na een paar maanden ging de krachttraining steeds beter en kon ik starten met hardlopen.

In de maanden hierna werd het revalideren eigenlijk steeds leuker. Mijn benen werden sterker, en ik mocht steeds meer oefeningen doen, zoals loopladder, sprong-oefeningen en al kleine oefeningen met de bal. In de laatste fase, ongeveer na 7 maanden, begonnen we met het werken aan sportgerelateerde oefeningen om te zorgen dat ik weer kon voetballen.

Ik had niet gedacht, wel heel erg gehoopt, dat dat ooit nog zou kunnen. Maar door de goede instructies en sportfysiotherapie heb ik afgelopen maand mijn eerste wedstrijd weer kunnen spelen! Ik ben Leon en Frederik erg dankbaar voor wat ze voor me hebben kunnen doen, en ik kan dan ook iedereen met knieklachten van harte aanbevelen om langs te gaan bij KNIEsportief!

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder