Jeannette

In 2016 kwam ik via een revalidatiearts, vanwege een whiplash, bij Heleen terecht. Voor die tijd was ik bij 2 verschillende fysiotherapeuten in behandeling geweest, maar dat hielp helemaal niets. Tot grote tevredenheid heeft ze me behandeld. Ze is kundig, positief, heel vriendelijk en stelt je ook geestelijk gerust.

Daarna een zeer stressvolle periode gehad met veel nekklachten en schouderklachten. Ook daarbij heeft ze me weer geweldig geholpen.
Toen ik last kreeg van draaiduizeligheid ( BPPD), heb ik er de 1e keer meer dan een week mee rondgelopen, voordat het verbeterde. Bij de huisarts werd gezegd dat het vanzelf wel over zou gaan na een aantal dagen, alleen duurde dat veel te lang. Het is een vreselijke ervaring, waarbij je de controle kwijtraakt en angstig wordt.

jeannette-ervaring-fysiosportief-groningen

Ik heb dat met Heleen besproken en toen zei ze, dat ze me er vanaf kon helpen. Dat was voor mij een eye-opener en een hele geruststelling. Het is me nog een paar keer overkomen. Met de Epley manoeuvre heeft ze me behandeld en in een mum van tijd is het gefixt. Zo’n verademing als alle kristalletjes weer op de juiste plaats terechtkomen en de draaiduizeligheid weg is. Een hele opluchting!

Veel dank aan Heleen, voor wat ze allemaal voor mij heeft gedaan!!

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder