Jeannette

In 2016 kwam ik via een revalidatiearts, vanwege een whiplash, bij Heleen terecht. Voor die tijd was ik bij 2 verschillende fysiotherapeuten in behandeling geweest, maar dat hielp helemaal niets. Tot grote tevredenheid heeft ze me behandeld. Ze is kundig, positief, heel vriendelijk en stelt je ook geestelijk gerust.

Daarna een zeer stressvolle periode gehad met veel nekklachten en schouderklachten. Ook daarbij heeft ze me weer geweldig geholpen.
Toen ik last kreeg van draaiduizeligheid ( BPPD), heb ik er de 1e keer meer dan een week mee rondgelopen, voordat het verbeterde. Bij de huisarts werd gezegd dat het vanzelf wel over zou gaan na een aantal dagen, alleen duurde dat veel te lang. Het is een vreselijke ervaring, waarbij je de controle kwijtraakt en angstig wordt.

jeannette-ervaring-fysiosportief-groningen

Ik heb dat met Heleen besproken en toen zei ze, dat ze me er vanaf kon helpen. Dat was voor mij een eye-opener en een hele geruststelling. Het is me nog een paar keer overkomen. Met de Epley manoeuvre heeft ze me behandeld en in een mum van tijd is het gefixt. Zo’n verademing als alle kristalletjes weer op de juiste plaats terechtkomen en de draaiduizeligheid weg is. Een hele opluchting!

Veel dank aan Heleen, voor wat ze allemaal voor mij heeft gedaan!!

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder