John

Tijdens mijn verhuizing heb ik naar alle waarschijnlijkheid een rare beweging gemaakt. Dat krijg je ervan als je bovenhands moet schilderen. Bewegingen die ik zelf niet dagelijks doe, met als resultaat dat ik thuis mijn kleine mannetje van twee jaar oud amper meer kon optillen. En laat staan een beetje prestaties kon leveren in de sportschool. Mijn linkerschouder liet het totaal afweten. Een schijfje van 2.5 kilo kreeg ik niet meer zijdelings omhoog.

Dankzij een bevriende bokstrainer kwam ik uit bij fysiosportief, aangezien hij hier zeer goede ervaringen mee had.

Na een intake met Nico ben ik vrij snel doorverwezen naar Heleen. Hier kon ik snel terecht. Mijn idee bij een fysio was altijd lang wachten voordat je aan de beurt bent, maar hier gelukkig niet!

Mijn klacht had volgens Heleen te maken met de combinatie nek, rug en schouder. En ze had gelijk. Ik was totaal niet bekend met het fenomeen Manuele Therapie.

fysiosportief-groningen-ervaring-john

Na de intake was ik hartelijk welkom op de tafel. Eerst even zitten, naar links en naar rechts kijken en vervolgens begon de magie. Hier kan ik heel kort over zijn; dit deed wonderen! Ik kon weer eenvoudig over mijn schouder kijken tijdens het inhalen in de auto. Mij er tot die niet van bewust zijnde dat ik dit eerder heel spastisch deed. Het ging uiteindelijk allemaal veel soepeler.

Van Heleen kreeg ik een elastische band en oefeningen mee om thuis om mijn schouder weer sterker te maken. De elastische band moet je natuurlijk gewoon aanschaffen, hetgeen Heleen ietswat ongemakkelijk vond om aan geven 😉

Uiteindelijk ben ik drie keer bij Heleen geweest en ik kom er iedere keer weer als herboren weer vandaan! Aan tekst heeft Heleen geen gebrek, wat er voor zorgt dat je direct op je gemak bent. Ze legt goed uit wat ze doet en welk gewenst effect dit heeft.

Absoluut een aanrader om Heleen van fysiosportief te bezoeken als je klachten hebt!

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder