Laurens

Ik heb nu al een aantal jaar last verschillende lichamelijke klachten gehad. Met name komen rug, nek en schouderklachten vaak terug. Dit kan erg belemmerend zijn bij bijvoorbeeld het sporten en tijdens het werk.

Ik heb momenteel een kantoorbaan waar ik vaak wel 8 uur achter elkaar achter de computer zit. Voor de corona crisis zat ik meestal op het kantoor waar ik zat op een goede verstelbare stoel, werkte aan een verstelbaar bureau en meerdere grote schermen ter mijn beschikking had. Toen we verplicht vanuit huis moesten werken moest ik dus erg inleveren op de kwaliteit van het kantoor. Mijn klachten werden erger en dit demotiveerde mij enorm.

Na contact gehad te hebben met Stefanie Oldhoff over een schouderprobleem ging ze alle opties langs om mij zo goed mogelijk te helpen. Een hele belangrijke was, naast de gewone behandeling, werkplekadvies via een videocall. Hierbij kon ze op afstand mijn werkplek bekijken en mij tips geven over hoe ik aan het werk was. Dit heeft mij enorm geholpen omdat ik onbewust een erg slechte en gespannen houding aannam.

Ze ging alle aspecten langs en gaf mij daarnaast meerdere tips over wat voor producten ik zou kunnen gebruiken om het werken zo ergonomisch mogelijk te maken. Ik heb het advies zoveel mogelijk overgenomen en ik voelde al snel verbetering in mijn schouder(s) ook al was het erg wennen om je hele werkhouding aan te passen. Het was binnen een halfuur besproken en ik ben erg tevreden!

 

Benieuwd of Stefanie jou ook kan helpen?
Lees de informatiefolder online werkplek advies of stel je vraag aan Stefanie via de onderstaande knop.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder