Lourien

Misschien is de grootste kracht van Bart wel dat hij de brede expertise op zijn vakgebied weet te combineren met echt goed luisteren en oplossingsgericht werken, zodat je als patiënt partner bent in de behandeling in plaats van de behandeling ondergaat.

Ik heb al jaren nekklachten, rugklachten en hoofdpijnklachten. Hiervoor ben ik al veel behandeld met wisselend resultaat. 
Mijn wens was om invloed uit te kunnen oefenen op mijn klachten en hierbij niet alleen afhankelijk te zijn van de behandeling van een therapeut.

De ervaring van Lourien met hoofdpijn fysiotherapie van Bart van fysiosportief

Bart heeft me vanaf het begin het vertrouwen gegeven dat we de klachten inderdaad terug zouden kunnen brengen en hij heeft me direct concrete oefeningen heeft gegeven!
 Ook heeft mij op een prettige, enthousiaste manier begeleid bij het trainen van de lage rugspieren. Hierdoor werd de belastbaarheid van de rug al vrij snel beter en dit blijft ook stabiel nu!
 De combinatie van manuele therapie door Bart en de oefeningen om de belastbaarheid van de nek te vergroten hebben er inmiddels toe geleid dat de hoeveelheid hoofdpijndagen echt is afgenomen!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder