Ruben

Ongeveer anderhalf tot twee jaar geleden was de eerste keer dat ik bij fysiosportief aanklopte. Ik had een hele tijd daarvoor al een schouderoperatie gehad maar wederom ging de schouder herhaaldelijk uit de kom. Toen ben ik naar Leon Meijer gegaan voor advies: trainen of opnieuw opereren. De instabiliteit was dusdanig aanwezig dat training niet veel uit ging halen, opereren dus. Een duidelijk maar eerlijk advies, dat kon ik waarderen.

Na een tweede operatie bij Leon gerevalideerd. Dat was een goed traject met veel afwisseling en goede begeleiding. Zo werd er hard gewerkt naar volledig herstel. Niet alleen in het dagelijks leven moest ik weer kunnen functioneren maar ik wilde ook graag zoveel mogelijk sporten weer kunnen doen.

Daarvoor werden de trainingen steeds verder uitgebouwd. Met uiteindelijk circuittrainingen bij fysiosportief Groningen Centrum in Train More en in het Noorderplantsoen. Die waren pittig maar erg gaaf. De begeleiding gaf vertrouwen dat de schouder weer sterk is en alles weer aan kan. Voor het traject ging de schouder uit de kom bij het aantrekken van de jas maar nu weet ik dat zelfs de monkey bars geen enkel probleem meer zijn. Het ultieme doel bereikt, daar wil ik Leon en team voor bedanken!

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiƫn een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder