Sanne

De ervaring bij fysiosportief van Sanne

Manon is de beste manueel therapeut die ik ken! Al sinds ik mij kan herinneren heb ik last van mijn (onder)rug en ik ben bij veel therapeuten onder behandeling geweest. Manon is de eerste die mij langdurig van mijn klachten af heeft geholpen.

Bij toeval kwam ik bij Manon terecht, omdat ik met mountainbiken een rare val op mijn hoofd had gemaakt en ik whiplash-achtige klachten had. Binnen no time heeft Manon mij daar klachtenvrij van gekregen en daarna ben ik bij haar gebleven voor mijn rug.

Na een intensief rugprogramma kom ik nu alleen nog af en toe voor ‘onderhoud’ en ik had nooit kunnen denken dat dit voor mij mogelijk was. Manon is zorgvuldig, betrokken, zeer kundig en altijd op zoek naar de beste oplossing!

Verder ben ik de andere therapeuten, met name Olga en Dannie, bij fysiosportief ook erg dankbaar voor de begeleiding die ik heb gekregen nadat ik mijn achillespees had afgescheurd. Door de positieve benadering vanuit fysiosportief heb ik mijn vertrouwen weer teruggekregen en ben ik relatief snel door mijn herstelproces gegaan. Na een klein jaar kan ik alweer lekker kiten en sporten, superblij ben ik daarmee.

Ik ga nooit meer ergens anders heen en ik zal Manon en fysiosportief altijd aanraden!

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder