Sanne

De ervaring bij fysiosportief van Sanne

Manon is de beste manueel therapeut die ik ken! Al sinds ik mij kan herinneren heb ik last van mijn (onder)rug en ik ben bij veel therapeuten onder behandeling geweest. Manon is de eerste die mij langdurig van mijn klachten af heeft geholpen.

Bij toeval kwam ik bij Manon terecht, omdat ik met mountainbiken een rare val op mijn hoofd had gemaakt en ik whiplash-achtige klachten had. Binnen no time heeft Manon mij daar klachtenvrij van gekregen en daarna ben ik bij haar gebleven voor mijn rug.

Na een intensief rugprogramma kom ik nu alleen nog af en toe voor ‘onderhoud’ en ik had nooit kunnen denken dat dit voor mij mogelijk was. Manon is zorgvuldig, betrokken, zeer kundig en altijd op zoek naar de beste oplossing!

Verder ben ik de andere therapeuten, met name Olga en Dannie, bij fysiosportief ook erg dankbaar voor de begeleiding die ik heb gekregen nadat ik mijn achillespees had afgescheurd. Door de positieve benadering vanuit fysiosportief heb ik mijn vertrouwen weer teruggekregen en ben ik relatief snel door mijn herstelproces gegaan. Na een klein jaar kan ik alweer lekker kiten en sporten, superblij ben ik daarmee.

Ik ga nooit meer ergens anders heen en ik zal Manon en fysiosportief altijd aanraden!

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder