Cynthia

Ik had al een tijd last van een lopers-knie.

De ervaring van Cynthia met fysiotherapie voor hardlopers van Dannie van fysiosportief

Na uitgebreid onderzoek ontdekten we dat dit kwam door een bekkenscheefstand.  Mijn fysiotherapeut Dannie heeft dit rechtgezet en oefeningen gegeven om dit zo te houden. Met deze blessure kon ik niet direct weer lopen. Daarom kreeg ik een trainingsprogramma om mijn knie sterker te maken.

Nu ga ik via een opbouw-schema het hardlopen weer oppakken. Mijn fysio is gespecialiseerd in hardlopers en is voor mij dus therapeut, kracht-, conditie- en hersteltainer in één. Voor een atleet een perfecte situatie!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder