De ervaring van Jehannes met fysiotherapie voor zijn sleutelbeen van Klaas

Sporten is fantastisch, tenzij het mis gaat. Zo had een val met de MTB al snel mijn sleutelbeen en pols in meerdere stukjes. Na een operatie en een paar weken gips was het eindelijk zover om actief te revalideren, en eerlijk is eerlijk, dit is de beste fysiotherapie die ik ooit heb gehad (en dat is nogal wat).

Samen met Klaas werken we naar volledige mobiliteit en zorgen we ervoor dat zelfs m’n kracht beter gaat zijn dan voor het ongeluk.

De ervaring met sleutelbeen fysiotherapie van Jehannes bij Klaas van fysiosportief

Waarom is dit de beste fysiotherapie? Klaas heeft zowel oog voor het herstel van spieren en bot alsmede oog voor waar ik graag persoonlijk naartoe wil trainen en zet zich daar volledig voor in. Een unieke combi waar ik zeer dankbaar voor ben en waardoor ik elke keer met plezier naar de sessies ga.

Een dikke aanrader dus!

ervaring-fysiosportief-groningen-jehannes

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

 

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder