De ervaring van Jehannes met fysiotherapie voor zijn sleutelbeen van Klaas

Sporten is fantastisch, tenzij het mis gaat. Zo had een val met de MTB al snel mijn sleutelbeen en pols in meerdere stukjes. Na een operatie en een paar weken gips was het eindelijk zover om actief te revalideren, en eerlijk is eerlijk, dit is de beste fysiotherapie die ik ooit heb gehad (en dat is nogal wat).

Samen met Klaas werken we naar volledige mobiliteit en zorgen we ervoor dat zelfs m’n kracht beter gaat zijn dan voor het ongeluk.

De ervaring met sleutelbeen fysiotherapie van Jehannes bij Klaas van fysiosportief

Waarom is dit de beste fysiotherapie? Klaas heeft zowel oog voor het herstel van spieren en bot alsmede oog voor waar ik graag persoonlijk naartoe wil trainen en zet zich daar volledig voor in. Een unieke combi waar ik zeer dankbaar voor ben en waardoor ik elke keer met plezier naar de sessies ga.

Een dikke aanrader dus!

ervaring-fysiosportief-groningen-jehannes

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

 

12 september 2023
ervaring-fysiosportief-groningen-sportfysiotherapie-schouder

De ervaring van Yuri met sportfysiotherapie voor zijn schouder van Leon van fysiosportief

Natuurlijk had hij hem liever leren kennen onder het genot van een mooi glas wijn. Maar nee, zoals zo vaak bij sporters en hun fysiotherapeut markeerde een blessure het begin van hun contact. Hij is Youri Zoon, meervoudig wereldkampioen... Lees verder

21 juli 2023
ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva. De ervaring met... Lees verder