Marloes

Omdat ik rond de 12-15 keer per week train is het belangrijk dat ik snel bij de fysio terecht kan als er wat is. Sinds 5 jaar zit ik bij Manon van fysiosportief en dat is echt top!

De ervaring van Marloes met fysiotherapie voor roeiers bij Manon van fysiosportief

Met hulp van Manon zit ik meestal snel weer in de boot en in de periode met grote blessures denkt ze mee hoe ik alternatief kan trainen. Ik heb veel fysio’s gezien, maar bij fysiosportief staan ze altijd als team klaar zodat ze op alle vlakken kunnen helpen (o.a. oefeningen, echo, manueel, los masseren, tapen etc.). Deze praktijk is zeker een aanrader.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder