Moniek

Na een migraineaanval werd me door mijn huisarts fysiotherapie bij fysiosportief aanbevolen.

De ervaring van Moniek met hoofdpijn fysiotherapie van Bart van fysiosportief

In het begin leerde ik van manueel therapeut Bart waarom de migraine ontstaan is en wat ik eraan kan doen om het te voorkomen. Ook werden mijn nek en schouders los gemaakt. We kwamen erachter dat ik door mijn drukke baan veel met mijn hoofd bezig ben en weinig met mijn lichaam.

Daarom ben ik nu ook mijn conditie aan het verbeteren en dit helpt. Ik voel met fitter en mijn aanvallen zijn minder zwaar. Wat me opvalt is dat de begeleiding niet alleen op de training gericht is maar vooral op de persoon. Ik noem dit: fysiotherapie op maat.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder