Paz

Dik een jaar terug was ik nog een hard trainend/koppig jochie met geen verstand van knieën. Toen ik een paar weken terug bij fysiosportief binnen liep was ik een minder hard trainend jochie (nog steeds wel koppig) alleen dit keer met last van zijn knie.

De ervaring van Paz met sportfysiotherapie bij Leon van fysiosportief

Na een zeer uitgebreide intake bij Leon en een goed trainingsschema zijn we begonnen met het echte werk. Revalideren in fysiosportief Munnekholm om keihard te zweten en te werken aan mijn knie.

Na een paar weken hard werken was ik toe aan een nieuw schema, knie was voldoende hersteld om de lat wat hoger te leggen. Dit keer met een moeilijker schema zodat het lichaam harder moet werken en natuurlijk voor verandering in het trainingspatroon. Na nog een paar weken was mijn knie volledig hersteld en kon ik weer dat hard trainende en koppige jochie zijn met dit keer wel verstand van zijn knie.

Leon en stagiairs Gillian en Mandy bedankt voor het zweten/de goede trainingen en de begeleiding! Had het in me eentje niet kunnen doen.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder