Paz

Dik een jaar terug was ik nog een hard trainend/koppig jochie met geen verstand van knieën. Toen ik een paar weken terug bij fysiosportief binnen liep was ik een minder hard trainend jochie (nog steeds wel koppig) alleen dit keer met last van zijn knie.

De ervaring van Paz met sportfysiotherapie bij Leon van fysiosportief

Na een zeer uitgebreide intake bij Leon en een goed trainingsschema zijn we begonnen met het echte werk. Revalideren in fysiosportief Munnekholm om keihard te zweten en te werken aan mijn knie.

Na een paar weken hard werken was ik toe aan een nieuw schema, knie was voldoende hersteld om de lat wat hoger te leggen. Dit keer met een moeilijker schema zodat het lichaam harder moet werken en natuurlijk voor verandering in het trainingspatroon. Na nog een paar weken was mijn knie volledig hersteld en kon ik weer dat hard trainende en koppige jochie zijn met dit keer wel verstand van zijn knie.

Leon en stagiairs Gillian en Mandy bedankt voor het zweten/de goede trainingen en de begeleiding! Had het in me eentje niet kunnen doen.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder