WAT DOET EEN FYSIOTHERAPEUT NA HET AFSLUITEN VAN EEN BEHANDELING?

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. Natuurlijk over de oplossing van je bewegingsprobleem, maar ook over de organisatie van je behandeling. Bijvoorbeeld met deze informatie over wat een fysiotherapeut na het afsluiten van een behandeling doet.

De nazorg van een fysiotherapeut van fysiosportief

Bij fysiosportief vinden wij het belangrijk om, ook nadat jij weer pijnvrij bent, te evalueren of jij ook blijvend van je klachten af bent geholpen. Op die manier krijgen wij feedback over de effectiviteit van onze aanpak en kunnen wij jou helpen als dit nog niet het geval blijkt te zijn.

In eerste instantie maakt de therapeut samen met jou afspraken over een follow-up en evaluatie na een aantal weken. Ook krijg jij nadat de therapeut de behandeling heeft afgesloten nog eenmalig een mail van ons om te vragen hoe het met je gaat, en of jij nog steeds pijnvrij bent. Soms kan het zijn dat de klachten namelijk weer terugkomen, of dat er sprake is van nieuwe klachten.

Meer informatie over je behandeling bij fysiosportief

Voor meer informatie over de eerste afspraak, de intake bij een fysiotherapeut kun je ook eens kijken op onze webpagina met informatie over je behandeling bij fysiosportief. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de organisatie van je behandeling en stel je ons je eigen vraag.