Bekijk onze video over een stage fysiotherapie bij fysiosportief Groningen

Wanneer je bij ons komt voor een stage fysiotherapie, dan vinden wij dat dit leerzaam én leuk moet zijn! Daarom bespreken we bijvoorbeeld vooraf wat je wilt leren en doen, zorgen we dat je met meerdere fysiotherapeuten uit ons team samenwerkt. En als je het wilt, dan plannen we een aantal interessante afspraken met zorgverleners met wie we samenwerken.

Om je een goed beeld te geven van een stage fysiotherapie bij ons, hebben we samen met onze stagiair fysiotherapeut Jeroen een video gemaakt van zijn stage.

Stage fysiotherapie in Groningen bij fysiosportief

Wil je meer weten over onze stage fysiotherapie, of wil je een stage bij ons meemaken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder