Bekijk onze video over een stage fysiotherapie bij fysiosportief Groningen

Wanneer je bij ons komt voor een stage fysiotherapie, dan vinden wij dat dit leerzaam én leuk moet zijn! Daarom bespreken we bijvoorbeeld vooraf wat je wilt leren en doen, zorgen we dat je met meerdere fysiotherapeuten uit ons team samenwerkt. En als je het wilt, dan plannen we een aantal interessante afspraken met zorgverleners met wie we samenwerken.

Om je een goed beeld te geven van een stage fysiotherapie bij ons, hebben we samen met onze stagiair fysiotherapeut Jeroen een video gemaakt van zijn stage.

Stage fysiotherapie in Groningen bij fysiosportief

Wil je meer weten over onze stage fysiotherapie, of wil je een stage bij ons meemaken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder