De ervaring van Carel bij Henk van fysiosportief

Sinds enkele jaren sport ik tweemaal per week bij fysiosportief onder begeleiding van Henk. Omdat ik een aangeboren voetafwijking heb is bewegen voor mij belangrijk ook vanwege mijn baan als docent.

Ik doe een scala aan afwisselende oefeningen waarbij één keer per week de nadruk ligt op kracht en de andere keer op cardio. Ondanks het feit dat fysiosportief de laatste jaren hard is gegroeid ervaar ik nog steeds een bijzonder persoonlijke benadering.

Soms heb ik korte periodes waarin er weinig vooruitgang lijkt en dan is het lastig gemotiveerd te blijven. Maar vaker zie ik vooruitgang, zeker de afgelopen weken, en dan is motivatie vanzelfsprekend. #ikbenweersportief

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder