De ervaring van Leo bij fysiosportief

In 2019 heb ik na een hernia ernstige spieruitval aan mijn rechtervoet gekregen. Het revalidatietraject vergt veel geduld. Ik ben begin 2020 bij Henk Jager terecht gekomen vanwege zijn specialisatie in het behandelen van voet- en enkelklachten.

Die behandeling van mijn fysiotherapeut Henk is gericht op het weer terugbrengen van de kracht in de spieren die het nog wel doen, het herstellen van mijn balans en het versterken van rug- en buikspieren ter voorkoming van nieuwe herniaproblemen.

In de loop van 2021 is de behandelfrequentie van 2 naar 1 keer per week teruggebracht, terwijl steeds meer oefeningen thuis konden worden gedaan. In 2022 is het verder opvoeren van het thuis oefenen een mogelijkheid, wanneer de inmiddels ontwikkelde orthopedische hulpmiddelen dat toelaten.

ervaring-fysiosportief-groningen-leo

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder