De ervaring van Leo bij fysiosportief

In 2019 heb ik na een hernia ernstige spieruitval aan mijn rechtervoet gekregen. Het revalidatietraject vergt veel geduld. Ik ben begin 2020 bij Henk Jager terecht gekomen vanwege zijn specialisatie in het behandelen van voet- en enkelklachten.

Die behandeling van mijn fysiotherapeut Henk is gericht op het weer terugbrengen van de kracht in de spieren die het nog wel doen, het herstellen van mijn balans en het versterken van rug- en buikspieren ter voorkoming van nieuwe herniaproblemen.

In de loop van 2021 is de behandelfrequentie van 2 naar 1 keer per week teruggebracht, terwijl steeds meer oefeningen thuis konden worden gedaan. In 2022 is het verder opvoeren van het thuis oefenen een mogelijkheid, wanneer de inmiddels ontwikkelde orthopedische hulpmiddelen dat toelaten.

ervaring-fysiosportief-groningen-leo

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder