De ervaring van Nicolas bij fysiosportief

In januari van 2021 ben ik bij fysiosportief gekomen nadat ik een periode van corona had doorgemaakt. Ik ben toen bij Frederik Sikkema gaan revalideren om te werken aan mijn conditie en kracht.

Het was in het begin wel zwaar, ook omdat mijn conditie vanwege corona ver achteruit was gegaan vond ik het lastig om het goed op te bouwen. Echter, langzaam maar zeker ging het steeds beter, en merkte ik dat mijn uithoudingsvermogen en kracht weer toenam.

Aan het einde van de revalidatie kon ik al weer bijna 100 kilo bankdrukken, en voel me een stuk sterker en vitaler dan voorheen. Daarom ook een prachtfles whisky voor Frederik, die me daarin geholpen heeft en mijn doel heeft laten bereiken.

ervaring-fysiosportief-groningen-nicolas

Ervaringen bij fysiosportief lees je in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder