De ervaring van Nicolas bij fysiosportief

In januari van 2021 ben ik bij fysiosportief gekomen nadat ik een periode van corona had doorgemaakt. Ik ben toen bij Frederik Sikkema gaan revalideren om te werken aan mijn conditie en kracht.

Het was in het begin wel zwaar, ook omdat mijn conditie vanwege corona ver achteruit was gegaan vond ik het lastig om het goed op te bouwen. Echter, langzaam maar zeker ging het steeds beter, en merkte ik dat mijn uithoudingsvermogen en kracht weer toenam.

Aan het einde van de revalidatie kon ik al weer bijna 100 kilo bankdrukken, en voel me een stuk sterker en vitaler dan voorheen. Daarom ook een prachtfles whisky voor Frederik, die me daarin geholpen heeft en mijn doel heeft laten bereiken.

ervaring-fysiosportief-groningen-nicolas

Ervaringen bij fysiosportief lees je in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder