De ervaring van Peter bij fysiosportief

Peter Merx vliegt weer de wereld over voor verschillende wielerkoersen! Zo zat hij recent nog in Estland. Op dit moment zit Peter in Afrika voor een vijfdaagse in Kameroen. En later dit jaar zal hij deelnemen aan de Ronde van Burkina Faso.

Begin augustus was dat allemaal nog niet zo vanzelfsprekend. Want op dat moment had Peter veel pijn en doofheid in zijn rechter bil en hamstring. Hierdoor kon hij niet meer voluit trainen en koersen.

Terugkijkend heeft hij weleens gedacht dat dit misschien wel het einde van zijn wielercarrière zou kunnen inluiden. Maar vandaag de dag is daar geen sprake meer van. Want dankzij de sportmassages van Dannie en manuele therapie van Harmen Jan, maakt Peter er weer mooie koersen van!

ervaring-fysiosportief-groningen-peter

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder