De ervaring van Nicole met fysiotherapie voor haar arm van Stefanie van fysiosportief

Ik had al een tijdje wat armklachten nadat ik bij een nieuwe baan was begonnen en ben daarvoor met een omweggetje bij Stefanie terechtgekomen. Bij het beoefenen van verschillende sporten werd het erg vervelend dat mijn arm niet zo voelde als ik gewend was.

De ervaring met fysiotherapie voor haar arm van Nicole bij fysiosportief

Zij kwam erachter tijdens de behandeling van mijn arm en rug dat ik een afwijking had bij mijn rugspier waarvoor ze mij het advies gaf om contact op te nemen met mijn huisarts. Dit bleek een goedaardig gezwel verweven met mijn spier! Na een operatie om deze te verwijderen kon ik bij Stefanie terecht om te revalideren.

Met humor, aandacht en menselijkheid weet zij het bijna een feestje te maken om langs te komen. Mijn arm doet het ondertussen weer gelukkig zoals het hoort en ook nu ik alleen nog kom voor APK’tjes ben ik nog steeds erg blij met haar.

ervaring-arm-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Op deze pagina

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder