Ellen

Al een paar weken had ik tijdens het hardlopen last van mijn scheenbeen. Ik twijfelde of ik hier iets mee moest, maar kreeg door het sportieve karakter van fysiosportief het idee dat zij mij verder zouden kunnen helpen.

De ervaring van Ellen met hardloop fysiotherapie van Dannie van fysiosportief

Mijn klacht werd goed gehoord, ik kreeg een deskundig advies (voorlopig niet hardlopen maar bijvoorbeeld wielrennen) en de vooruitgang werd goed in de gaten gehouden.

Voor mijn laatste controle had ik uiteindelijk dubbel geluk. Mijn blessure was over en de lekke band van mijn racefiets werd ook nog eens razendsnel en vakkundig vervangen. Een fysiopraktijk die zijn naam eer aan doet! 

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder