Ivo

Als enthousiast wielrenner stond een scherpe pijn in de onderrug meer dan eens tussen mij en een fijne fietstocht door heuvel- of bergachtig gebied. Het werd zelfs zo erg, dat de rugpijn een dagelijkse realiteit was, waarmee ik eigenlijk op elk moment mee te maken had. Tijdens m’n werk, tijdens m’n slaap en helaas ook tijdens het fietsen.

Op aanraden van mijn vriendin ben ik toen terechtgekomen bij fysiosportief, waar ik eerst uitgebreid werd ondervraagd en onderzocht door een manueel therapeut. Na een paar keer flink gekraakt te zijn geweest, ben ik doorgestuurd naar een van der wielerspecialisten en leerde ik verschillende oefeningen doen, die mijn rug de kern versterkten en voor directe verlichting zorgde als de pijn me te veel in de weg stond.

Het resultaat: een zeer succesvolle fietsvakantie in de Alpen, afgerond met het uitrijden van de beroemde Marmotte. Zonder rugpijn. Ik ben door fysiotherapeuten van fysiosportief bijzonder goed geholpen en kan, inmiddels een aantal maanden verder, met enig vertrouwen zeggen dat de rugproblemen geen onderdeel meer uitmaken van mijn dagelijks leven, ook niet op de fiets. En komen ze weer terug? Dan weet ik waar ik moet zijn.

Ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder