Kennismaken met onze fysiotherapeut Nico Hoekstra

Hoi, ik ben Nico Hoekstra en heb de eer gekregen om het spits af te bijten van de voorstelronde van ons team!

Voor de meeste mensen binnen de praktijk hoor ik inmiddels al bij het meubilair. Ik ben namelijk in 2010 begonnen bij fysiosportief als stagiair, om vervolgens het team – wat toen nog bestond uit alleen Dannie en Onno – te versterken.

fysiotherapeut-nico-hoekstra-groningen

In de praktijk richt ik mij voornamelijk op schouderklachten en sport gerelateerde klachten en buiten fysiosportief om ben ik veel op het (beach)volleybalveld te vinden en doe ik sinds kort aan boulderen. Naast deze sportieve activiteiten ben ik gek van reizen, foto/videografie en digitaal tekenen.

Wil je meer van mij weten? Bezoek dan mijn eigen pagina op onze site.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder