Kennismaken met onze fysiotherapeut Nico Hoekstra

Hoi, ik ben Nico Hoekstra en heb de eer gekregen om het spits af te bijten van de voorstelronde van ons team!

Voor de meeste mensen binnen de praktijk hoor ik inmiddels al bij het meubilair. Ik ben namelijk in 2010 begonnen bij fysiosportief als stagiair, om vervolgens het team – wat toen nog bestond uit alleen Dannie en Onno – te versterken.

fysiotherapeut-nico-hoekstra-groningen

In de praktijk richt ik mij voornamelijk op schouderklachten en sport gerelateerde klachten en buiten fysiosportief om ben ik veel op het (beach)volleybalveld te vinden en doe ik sinds kort aan boulderen. Naast deze sportieve activiteiten ben ik gek van reizen, foto/videografie en digitaal tekenen.

Wil je meer van mij weten? Bezoek dan mijn eigen pagina op onze site.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder