Kennismaken met onze fysiotherapeut Nico Hoekstra

Hoi, ik ben Nico Hoekstra en heb de eer gekregen om het spits af te bijten van de voorstelronde van ons team!

Voor de meeste mensen binnen de praktijk hoor ik inmiddels al bij het meubilair. Ik ben namelijk in 2010 begonnen bij fysiosportief als stagiair, om vervolgens het team – wat toen nog bestond uit alleen Dannie en Onno – te versterken.

fysiotherapeut-nico-hoekstra-groningen

In de praktijk richt ik mij voornamelijk op schouderklachten en sport gerelateerde klachten en buiten fysiosportief om ben ik veel op het (beach)volleybalveld te vinden en doe ik sinds kort aan boulderen. Naast deze sportieve activiteiten ben ik gek van reizen, foto/videografie en digitaal tekenen.

Wil je meer van mij weten? Bezoek dan mijn eigen pagina op onze site.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder