Luister de fysiosportief podcast van 21 september over het meniscus letsel in de knie

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Het idee van de podcast serie waarvan deze podcast van 21 september over het meniscus letsel in de knie deel uit maakt, is om jou te informeren over letsels en behandelingen aan – in dit geval – het kniegewricht.

fysiosportief podcast over het meniscus letsel in de knie

Deze podcast is opgenomen in het prachtige pittoreske stadje Naarden-Vesting en wel in het gelijknamige hotel Naarden Vesting. In dit hotel bevind zich een prachtige stilteruimte te weten de bibliotheek. Een uitermate geschikte plek voor deze opname.

Onze sportfysiotherapeut Leon Meijer van KNIEsportief streek neer in dit fantastische pand om de podcast op te nemen. Als Gast, met een hoofdletter, schoof aan niemand minder dan orthopedisch chirurg Tony van Tienen die oprecht de meniscus ‘koning’ van Nederland genoemd mag worden. Jaren aan onderzoek gingen hieraan vooraf. 

Met zijn tweeën wandelen ze de knie binnen en bespreken ze alles rond om het meniscus letsel. Van vorm tot ‘reparatie’. De podcast is een aanwinst voor elk persoon die kampt met dit soort klachten. Je krijgt, net als bij alle andere podcasts, een eerlijk en oprecht objectief antwoord op de meest voorkomende vragen. Tony super bedank voor je uitbundige bijdrage!

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder