Luister de fysiosportief podcasts over crossfit en fysiotherapie

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over de revalidatie van liesklachten.

Podcast over de revalidatie van liesklachten

Deze 2 podcasts hebben we samen gemaakt met Crossfit Noord waarmee fysiosportief samenwerkt en waar we onze praktijk hebben aan de Osloweg 29.

In deze podcasts praten sportarts Jolanda Heere, crossfitcoach en fysiotherapeut Rowan, Crossfitter Auke Toussaint met fysiotherapeut Frederik over alles wat met Crossfit te maken heeft. Wat houdt Crossfit precies in? Waarom is het anders dan de sportschool? Wat zijn de meest voorkomende blessures en hoe voorkom je deze? Hoe zit het met voeding? Kunnen ouderen ook op een goede manier genieten van Crossfit? Dit zijn een aantal vragen die aan bod komen. Geniet van de podcast en tot ziens!

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder