Maak kennis met Esther, spelletjesmens en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Hoi, mijn naam is Esther Komrij. Sinds 2018 ben ik aan het werk als fysiotherapeut en sinds kort ook bij fysiosportief.

Werken als fysiotherapeut is leuk, maar ik hou ook van een actieve levensstijl buiten mijn werk!  Ik vind het heerlijk om af te wisselen tussen verschillende sporten zoals hardlopen en wielrennen.  Daarnaast geniet ik van muziek luisteren, borrelen met vriendinnen en gezellig bordspellen spelen.

Het leukste aan het vak van fysiotherapeut vind ik het contact met mensen. Ik ben vooral geïnteresseerd in klachten aan spieren en gewrichten. Onder andere met dry needling en manuele technieken, kan ik je hiermee helpen. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding musculoskeletale manuele therapie. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn in de oefenzaal en sportspecifieke oefeningen te geven.

Op deze pagina

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder